Na mijn vwo diploma te hebben behaald ben ik de opleiding hbo bank en verzekeringswezen gaan volgen. Toen ik voor mijn verdere opleiding naar het buitenland moest en me daar niet op mijn gemak voelde, ontwikkelde ik als afweermechanisme een angststoornis. Met deze angststoornis liep ik zes jaar rond voordat überhaupt iemand doorhad wat met mij aan de hand was. Deze ervaring was voor mij zo ingrijpend en traumatisch, dat daaruit een diepe wens voortvloeide om mensen met dit soort problemen te helpen. Zo begon ik 2013 aan de universitaire bacheloropleiding psychologie, welke ik met goed gevolg in maart 2016 afrondde. Al gedurende de opleiding raakte ik gefascineerd door het thema “therapie door hypnose”. Na veel recherche over dit onderwerp te hebben gedaan besloot ik de opleiding als hypnotherapeut te volgen. De opleiding heb ik in Juli 2021 afgerond. Waarna ik mijn eigen praktijk ben begonnen.