PDS:


Ik heb de Hypnotherapie als zeer positief ervaren. Het heeft me geholpen om een ander gevoel bij mijn probleem te krijgen. Het probleem bestaat nog steeds, maar door minder negatieve gedachtes en een minder negatief gevoel erbij te ervaren, maakt toch dat het probleem minder groot wordt. Dit maakt het dragelijker om mee te leven. De zelf hypnose en EFT is lastiger toe te passen, maar daar moet ik nog meer mee oefenen ;)


Afvallen:


Eerlijk, open toegankelijk en zorgzaam zijn woorden die Ulrike typeren.  Tijdens de coronatijd was er bij mij de gewoonte ontstaan om samen met de snoeperds in mijn gezin gezellig mee te snoepen. Daarmee stoppen was niet zo makkelijk. Tijdens een sessie met Ulrike leerde ze me een "zelfhypnosetechniek" om daar weerstand tegen te ontwikkelen. Ulrike is heel eerlijk over wat de techniek is, wat je kunt verwachten, maar ook wat je er zelf voor moet doen. Het begint natuurlijk met zelf ook iets graag willen en de door Ulrike aangeleerde techniek (zoals ze je ook adviseert) op gepaste momenten te herhalen. De techniek die Ulrike je aanleert is een methode om tot diepe ontspanning te komen. Je bent compleet bewust en kunt zelf regie houden, maar het durven overleveren aan die diepe ontspanning is een geweldige ervaring.  Het leverde me op dat ik minder behoefte heb om mee te snoepen, maar ook op momenten dat ik (om andere redenen) spanning in mijn lijf voel Ik kan nu in 2 tellen tot die diepe ontspanning komen en alles loslaten. De sessie met Ulrike heeft voor mij echt effect en toegevoegde waarde gehad! Ik zou het zo weer doen.


Rijangst:


Hypnotherapie heeft een zeer positief effect gehad op mijn rijangst. Eindelijk durf ik weer zonder spanning door de tunnel te rijden. Het geeft zo veel meer rust in mijn dagelijkse leven.


Concentratie problemen:

Zoals beloofd de uitslag van de drie theorie examen waar ik wat “ondersteuning” voor zocht. Voor alle drie ben ik geslaagd. Ik moet zeggen dat ik nog steeds dagelijks de zelfhypnose doe voor mijn concentratie. Het heeft mij ontzettend geholpen tijdens de examen zelf. Ik bleek uiteindelijk als laatste in de ruimte te zitten, helemaal niks van mee gekregen dat collega’s die klaar waren de ruimte al hadden verlaten :-).



milde vorm van eetstoornis:

Ulrike heeft mij enorm geholpen doormiddel van hypnotherapie. Ik was hierover eerst nog een beetje sceptisch, maar dit was onterecht. Door Ulrike de slechte gewoonte te vertellen waar ik vanaf wilde, wist ze mij hiervan af te helpen door slechts een korte sessie.  Ik ben erg blij dat ik hypnotherapie toch heb gedaan, en zou Ulrike zeker willen aanraden voor andere!’


Stoppen met roken:

Toen Ulrike mij het voorstel deed om een sessie bij haar te doen om van het roken af te komen, was ik een eerste instantie wat terughoudend. Na twee mislukte pogingen om zelf te stoppen merkte ik toch dat ik nog wat sceptisch was t.o.v. hypnotherapie. Na een gesprekje heeft Ulrike me uiteindelijk weten te overtuigen en te motiveren, net het zetje in de rug wat ik nodig had. Ik durf te stellen dat het een bijzondere ervaring was en tot op heden nog steeds met het gewenste resultaat. Mocht je nog twijfelen dan kan ik Ulrike zeker aanbevelen. Ze neemt de tijd, stelt je gerust in een ongedwongen sfeer en als je er een beetje in gelooft met een gewenst resultaat.